Over Coup d'Etat

Coup d’Etat. Een stukje rust en expertise midden in de Jordaan. Kom tot jezelf of vind jezelf opnieuw uit. Bij haarsalon Coup d'État draait het niet alleen om de behandeling, maar om het creëren van een moment van ontspanning. Hoogwaardige haarproducten, creatieve haarstylisten en persoonlijke service.

Er is een reden dat Coup d’Etat al jaren een trouwe klantenkring heeft uit alle hoeken van de stad en het land. Anand Aksel en zijn team leveren consistent de hoogste kwaliteit, in knippen, kleuren én ervaring.

Anand

Creative Art Director - Instagram

Met 37 jaar ervaring in knippen, styling en kleuring, plus eerdere salons in Noordwijk en Amsterdam, is Anand de perfecte eigenaar voor Coup d’Etat.

Bekend om zijn sterke visie en ongevraagde (maar altijd correcte) persoonlijk advies leidt Anand zijn salon elke dag naar de beste kwaliteit.

Kevin

Top Stylist - Instagram

Een meester met kleuring, een koning met knippen. Veel scherp gesneden meningen en een hoop humor. Geeft je niet alleen een geweldige nieuwe look, maar ook een heerlijke ervaring.

Adrian

Een zorgzame en perfectionistische Spaanse topstylist en kleurkunstenaar, naar Amsterdam gekomen om zijn passie verder te ontwikkelen. Kom helemaal tot rust terwijl hij je haar in een meesterwerk verandert.

Thijn en Pien

Coup d'État's ondersteunende team! Broer en zus serveren je graag een verse koffie of een goed glas wijn. Voor onze stylisten zorgen zij ervoor dat de salon altijd kan doordraaien.